Start arrow Warto wiedzieć arrow Wymagane dokumenty do otrzymania wizy
Wymagane dokumenty do otrzymania wizy
Redaktor: PO   

1. Wypełniony i podpisany wniosek wizowy z odpowiedziami na wszystkie pytanie. Wnioski wizowe można składać osobiście w ambasadzie lub za pośrednictwem drugiej osoby.

2. Aktualne fotografia

3. Ważny paszport. Należy upewnić się, że w paszporcie jest przynajmniej jedna "wolna" strona na wklejenie wizy.

4. Zaproszenie od osób prywatnych lub oficjalne pismo od odpowiednich organów mongolskich i polskich, a także zgoda odpowiednich organów mongolskich są wymagane od wszystkich osób, oprócz turystów ubiegających się o wydanie wizy turystycznej z prawem pobytu w Mongolii do 30 dni.

5. Co do wizy tranzytowej jest wymagana wiza kraju docelowego.
 
hotele | noclegi | wakacje | pobyty | biznes | mongolia.com.pl